Jadilah Sihat


Lorong Ehsah Hj Ismail, Batu 21 1/2 Jalan Sungai Lalang, 43500 Semenyih Selangor Darul Ehsan. Sila hubungi Perawat kami - Pn Haryani 019-3438385 - Herbalis En. Azmely 019-3286037 -

Thursday, July 22, 2010

Setelah Sekian Lama....

Alhamdullillah hari ini dapat juga meluangkan sedikit waktu mencoret di blog ini yang dah sekian lama tak update... Bukan kerana tiada bahan untuk di update tetapi kerana kesibukan yang mula menyinggah.
Sebulan lebih nie terkejar kesana-sini mengempur,menaja dan merawat... di tambah dengan program PBC dan kelas ilmu. Tapi kesibukan ini amat seronok.. Penat tapi berbaloi.
Insyaallah lepas ni akan tertumpu di 5 negeri la pulak... Selangor.. N.Sembilan... Johor.. Pahang... Kelantan. Jaringan Rangkaian sedang berkembang pesat sekarang..
Bila lagi??? Orang lain telah mencapai dan menikmati impian mereka sedang kita??? Adakah harus kita hanya memandang dan tidak berbuat apa???? Bulatkan tekad kuat azam... Inilah masanya untuk kita keluar dari kemelut negatif diri kita. Jangan jadikan pandangan negatif insan lain kepada kita satu halangan jadikanlah ianya sebagai satu lonjakan untuk kita berjaya dan ucapkan terima kasih kepada mereka kerana telah membuatkan kita lebih bermotivasi untuk merealisasikan impian diri... Insyaallah.

No comments:

Post a Comment